Insert Logo Here

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketplus is Premium dealer van Woca: wij verdelen een zo compleet mogelijk assortiment van alle WOCA producten en kunnen u ondersteunen met een technische kennis van de producten.

Waarom WOCA?
Hout is een natuurproduct. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk. Volgens deze filosofie werkt WOCA Denmark al ruim 30 jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging. Met hart voor het milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment vervaardigd. De op elkaar afgestemde producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.
WOCA is niet alleen olie om de vloer te verzadigen, maar biedt ook een compleet onderhoudsprogramma. We kunnen dus spreken van een systeem.
Een systeem dat de vloer steeds zal verbeteren, het hout ongevoeliger maakt voor vocht en vuil en het visueel aspect voortdurend mooier maakt. De vegetale bestanddelen van WOCA olie zorgen ervoor dat de laag ook na uitharding elastisch blijft.

Parketplus is verdeler van DevoNatural producten

Deze lijn van producten is ontwikkeld door Devomat Industries, geen onbekende bij de professionele parketteurs (denk aan het Woodboy gamma en de Deva schuurmachines). Het DevoNatural assortiment bestaat volledig uit ecologisch verantwoorde producten, u vindt er alles in terug voor de afwerking van uw parket: Parketvernissen, oliën, wassen en natuurlijk de onderhoudsproducten.

Devonatural_logo